Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ceas-barbatesc-guess-rigor-w0040g7

Punctualitatea este, in ziua de azi, o conditie sine qua non (cum spuneau latinii) pentru omul modern. Exista cateva locuri pe lumea asta care pot fi numite, fara a exagera catusi de putin, „temple ale punctualitatii”. Unul dintre acestea se afla in apropiere de Piata Unirii din Bucuresti – mai exact la parterul unui bloc de pe bulevardul Regina Maria – un magazin de ceasuri superinteresant, unde se pot gasi – la preturi mai mult decat decente – peste 5000 de modele de ceasuri dama şi ceasuri barbati cu design elegant, rezistente la apa, la socuri si la oxidare, ceasuri pentru copii, bijuterii si tot felul de accesorii pentru acestea. Magazinul se numeste Ceasmania, care este distribuitor oficial şi autorizat in Romania al brandurilor de ceasuri GUESS, GC – Guess Collection, Wesse, Xonix sau Escape. Produsele sunt certificate si au garantie iar cei care se razgandesc le pot returna in 30 de zile – evident respectand conditiile de returnare, care sunt enuntate in mod cat se poate de clar si de explicit pe site-ul magazinului. Ceasmania.ro pune la dispozitia clientilor sai toate informatiile necesare pentru achizitionarea unui ceas. Nu este un magazin care se adreseaza doar celor  foarte, foarte bogati, deci nu este neaparata nevoie sa dispuneti de un buget foarte mare pentru achizitionarea unui ceas, deoarece veti gasi acolo modele de toate tipurile. Daca veti cumpara ceva de la Ceasmania nu se poate sa nu remarcati sinceritatea, flexibilitatea si profesionalismul echipei care lucreaza acolo, care este la dispozitia clientilor sai 24 de ore  din 24, timp de 7 zile pe saptamana.

Un ceas de mana este un accesoriu care confera distinctie purtatorului sau. Nu in ultimul rand, un ceas de mana vorbeste despre experiența care cultiva inovatia din spatele designului, prin materialele alese si filozofia care influenteaza fiecare detaliu.

Daca sunteti colectionari de ceasuri barbatesti sau pur si simplu aveti nevoie de un accesoriu de nadejde care sa va indice ora exacta, trebuie neaparat sa vizitati magazinul ceasmania. Nu este nevoie sa va deplasati ppana acolo, site-ul lor este cat se poate de concludent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>