Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

dsfsdf

Mai este foarte putin si va incepe scoala. Parintii le cumpara copiilor, indiferent de clasa in care sunt acestia, carti si manuale ce le vor fi de folosinta atat la scoala, cat si in viata de zi cu zi. Fiecare materie studiata la scoala este importanta pentru formarea elevului. Insa, unele materii sunt cruciale pentru tot restul vietii. Una din acestea este limba romana. In scoli, limba romana se studiaza inca din clasele gimnaziale, fiind acordata o deosebita atentie gramaticii.

A vorbi corect romaneste este un must pentru fiecare roman. Nu trebuie sa avem studii aprofundate de limba romana pentru a ne exprima corect atat in scris, cat si in vorbire. Folosirea limbii romane intr-un mod incorect este un lucru inacceptabil, in acelasi timp, este un lucru trist sa vezi tineri care termina scoala si fac greseli gramaticale grave. Trebuie sa vorbim cat se poate de corect, sa ne corectam atunci cand gresim, si, in cazul in care nu stim sau nu suntem siguri cum trebuie sa scriem sau cum se pronunta un cuvant, sa ne interesam imediat. Mai mult, daca nu stim ce inseamna un termen, este indicat, de asemenea, sa ne adresam unor lucrari de specialitate precum un DEX. Astfel de carti, pe care orice elev ar trebui sa le aiba in biblioteca, dar si orice adult care pune pret pe limba romana, se gasesc acum la cel mai bun pret pe universenciclopedic.ro.

Editura Univers Enciclopedic pune la dispozitia celor care vor sa isi insuseasca si sa isi imbunatateasca cunostintele de limba romana DEX-ul dar si alte lucrari precum DOOM dictionar. Pe site, veti gasi un DEX pret exceptional. Este deja cea de-a treia editie, revizuita si adaugita, aparuta sub egida Academiei Romane. In cuprinsul sau, dictionarul inregistreaza si explica peste 67 000 de cuvinte. Astfel veti descoperi in aceasta carte cele mai utilizate cuvinte in limba romana contemporana si in operele literare clasice, un mare numar de regionalisme, arhaisme si neologisme, precum si termeni si unitati frazeologice noi apartinand unor domenii de actualitate (informatica, finante, drept, religie, mass-media etc.). De asemenea, Dictionarul Explicativ al Limbii Romane este cartea care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine limba, sa ne exprimam frumos si corect. Pentru a vedea intreaga oferta, va invitam sa intrati pe universenciclopedic.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>