manusi_peha-soft_latex_fara_pudra.jpg
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nicio clinica sau cabinet medical nu este complet fara ca personalul sa poarte manusi sterile de unica folosinta la fiecare consultatie. Manusile de unica folosinta au devenit un standard si la cabinetele de infrumusetare, deoarece este mult mai igienic si beneficiaza atat pacientul, cat si doctorul.

De unde cumparam manusi de unica folosinta?

Magazinul mkd-medicale.ro este specializat in comercializarea accesoriilor de cabinet, a consumabilelor, si a produselor de curatenie. Gama lor de manusi Hartmann ofera clientilor posibilitatea de a cumpara cele mai bune manusi chirurgicale, care se vor dovedi rezistente si usor de aplicat pe mana.

Hartmann este un brand cu traditie de 190 de ani in acest domeniu, iar toate produsele lor sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind printre cele mai bune de pe piata.

Manusile de unica folosinta au o istorie destul de stralucitoare, inca de cand au aparut, intrucat s-a descoperit o utilitate, mai ales din punct de vedere al sigurantei sanitare. Au fost create tocmai pentru a raspunde unor nevoi de practica curata si de protectie impotriva bacteriilor.

manusi_peha-soft_latex_fara_pudra.jpg

In mai 1989, spitalul Johns Hopkins si-a deschis pentru prima data usile pentru tratarea pacientilor cu saloane noi, curate si uniforme pregatite pentru orice interventie medicala. Dr. William Stewart Halstead, care a avut o serie de realizari medicale si chirurgicale, a fost primul chirurg si unul dintre cei patru medici fondatori ai spitalului. Halstead era cunoscut pentru precizie si pentru curatenie, motiv pentru care nu este deloc surprinzator ca istoria ii atribuie lui titulatura de dezvoltator al manusilor chirurgicale.

In anul 1894 Joseph Lister, primul chirurg care a sterilizat ustensilele si pansamentele chirurgicale, a fost responsabil pentru fabricarea manusilor chirurgicale sterile. In 1894, aproximativ 50% din toti pacientii operati au murit. Multe dintre aceste decese s-au datorat faptului ca chirurgii nu si-au spalat mainile intre interventiile chirurgicale si examinari, trecand astfel agenti patogeni intre pacienti.

In 1965 compania Ansell Rubber Co. Pty Ltd. si-a majorat finantarea pentru cercetarea chirurgicala a manusilor inceputa deja din 1941. In 1965, Ansell a dezvoltat primele manusi medicale de unica folosinta. Producatorul a sterilizat manusile cu ajutorul iradierii gamma.

Anul 1990 a marcat aparitia manusilor de unica folosinta cu nitril ce au intrat pentru prima data pe piata. Aceste manusi, care provin din acrilonitril si monometri butadieni, ofera o rezistenta chimica mai mare decat manusile de latex. In plus, manusile erau perfecte pentru purtatorii care aveau alergii la latex si, de asemenea, in medii medicale in care pacientii aveau alergii.

In prezent, aceasta industrie beneficiaza de cele mai noi cercetari in domeniu, deoarece se incearca sa se perfectioneze mereu calitatea acestor manusi precum si rezistenta lor. Mkd-medicale.ro ofera o gama vasta de manusi chirurgicale la preturi foarte avantajoase. Avand in vedere ca trebuie sa faca parte din recuzita oricarui cabinet medical, manusile Hartmann reprezinta o investitie bine facuta pentru binele pacientilor si a doctorilor.

Mkd-medicale.ro este un magazin de incredere ce furnizeaza o multime de clienti, de la cabinete medicale la saloane de infrumusetare. Produsele lor sunt de calitate superioara, iar preturile nu au concurenta!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>