rasnita-metalica-condimente-orient-1760-9625
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aranajamentele interioare au fost dintotdeauna pasiunea mea, deoarece imi permit sa imi modelez mediul dupa bunul plac. Exista si studii psihologice unde persoanele sunt incurajate sa isi decoreze camera dupa bunul plac, deoarece anumite culori vor aduce buna dispozitie care duce la o viata mai fericita.

Atunci cand decoram, sunt multe lucruri pe care trebuie sa luam in considerare, nu numai culoarea peretilor. De exemplu, trebuie luate in considerare si accesoriile si mobila.

Aceste doua aspecte, extrem de importante, deseori sunt lasate deoparte de majoritatea persoanelor care prefera sa faca totul dupa cum le dicteaza revistele de design interior. La final vor avea un kitsch mai mare decat apartamentul de 110 metri patrati pentru care platesc 30 de ani.

rasnita-metalica-condimente-orient-1760-9625

Desigur, nu toti aleg calea usoara de a cumpara mobila si accesorii dupa o anumite revista. Exista si site-uri de specialitate care comercializeaza accesorii bucatarie, accesorii de baie si multe altele, la preturi chiar foarte bune, aducand produse inedite cu influente orientale, care pot schimba tonul in casa.

Am descoperit magazinul morrisalexander.ro, atunci cand aveam cel mai mult nevoie de anumite accesorii de bucatarie si totul a cazul la “tanc”.

Magazinul ofera o gama vasta de produse si accesorii pentru casa, de foarte buna calitate, majoritatea fiind cu influente orientale si bizantine.

Pentru bucatarie, am achizitionat o rasnita mare de cafea, o rasnita pentru condimente si un ibric de cafea din curpu in stil oriental. Aceste trei prodse sunt de vis, mai ales ca totul este realizat manual in tarile de provenienta.

Rasnita de condimente poate fi realizata in alama sau cupru, in functie de ceritnele cumparatorului. Eu am cumparat-o in cupru, deoarece am preferat culoarea aurie pe care o detine acest metal.

Rasnita are o dimensiune de 10 centimentri si este gravata cu motive si simboluri marocane, foare frumos realizate, care denota armonia in bucatarie.

Acest tip de rasnita ofera posibilitatea de reglaj pentru a procesa fiecare condiment in parte. Ibricul de cafea din cupru aduce aminte de vanzatorii ambulanti de cafea din Turcia, care te roaga cu o ceasca proaspata de cafea, de fiecare data cand le vizitezi magazinul.

Ibricul achizitionat de mine este de 300 ml, deoarece sunt gazda perfecta care adora sa aiba multi musafiri.

Foarte frumos si rezistent, iar manerul este pozitionat in asa fel incat utilizatorul sa nu se arda.

Rasnita de cafea este esentiala pentru toti cei care vor sa faca o cafea turceasca ca la carte.

Asemenea rasnitei pentru condimente, cea de catifea este fabricata din metal la agelere, alama sau cupru si se poate regla foarte usor.

Dimensiunile de 20 de centimetri permit manevrarea rasnitei cu usurinta. Este un obiect care nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui bautor adevarat de cafea.

Magazinul morrisalexander.ro este locul ideal pentru cei care doresc un interior deosebit in locuinta lor, care sa ii incante, de fiecare data, pe invitati.

Produsele lor sunt 100% originale si de foarte mare calitate. Morris Alexander este brand-ul persoanelor independente, care doresc un aspect deosebit, cu tente exotice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>