poza cadblog.eu - MonkeyBoard
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pana acum te-ai rezumat doar la a-i urmari cu privirea pe detinatorii de hoverboard-uri si sa admiri maniera atractiva, lina si extrem de comoda in care se deplaseaza cu aceste dispozitive care in urma cu doar cativa ani pareau desprinse dintr-un film SF.

Dar pentru ca vremea minunata de afara te indeamna sa petreci cat mai mult timp in aer liber, sa te bucuri de timpul frumos si de natura, cu siguranta ai luat in calcul ca ar fi timpul sa experimentezi si tu un asemenea gadget. Asa ca nu iti ramane decat sa verifici ofertele de profil si sa alegi modelul care te convinge, in functie de cateva criterii, pentru ca investitia ta sa se dovedeasca una de succes.

De la inceput,  tine cont de cat de mult iti permite timpul disponibil sa te delectezi cu acest vehicul electric spectaculos, si in functie de acest aspect orienteaza-te astfel pentru modelele de hoverboard-uri cu autonomie mare, care iti vor permite sa parcurgi si pana la 20 de km adunat, fara a fi nevoie de o noua incarcare a bateriei, sau catre cele cu autonomie mai redusa, care, evident, au si un pret mai mic.

De asemenea, opteaza pentru un anumit model in functie de dotarile acestuia pe care doresti sa le aiba numaidecat, precum GPS, iluminare cu LED, boxe, conectare bluetooth, telecomanda wireless, baterie regenerabila, doua motoare, roti pneumatice etc. Totodata, informeaza-te in ce categorie se incadreaza hoverboard-ul, de 6.5, 8.5 sau 10 inch, ce greutate are dispozitivul respectiv, 10,5, 12,5 sau 13,5 kg, durata de viata a bateriei, ce fel de sistem de pornire are, daca este dotat cu sistem de recunoastere a pesosorului, daca are protectie impotriva patrunderii apei si a prafului etc. Si pentru ca toate asteptarile tale sa fie implinite de un model de hoverboard asa cum ti-l doresti, ai la indemana oferte extrem de diverse, asa cum este cea de pe MonkeyBoard.  Si nu numai ca MonkeyBoard te invita in jungla urbana sa plutesti pe un model performant, dar iti poate oferi in aceasta perioada o serie de reduceri foarte avantajoase, respectiv preturi diminuate cu 30 sau chiar cu 50 la suta, astfel incat sa achizitionezi un hoverboard de calitate buna cu 800 de lei, fata de 2.000 de lei, cat era pretul initial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>