Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2018 concursul național de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a VI-a, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Ministerul Educatiei. Astfel, toti elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani care sunt creativi, increzatori si pasionati de cultura britanica, pot participa gratuit, prin inscriere online, avand sansa de a castiga 2 tabere internationale Mirunette in Anglia, in campusurile unor prestigioase scoli si universitati la nivel mondial!

La Mirunette Language Competition se pot inscrie elevi din intreaga tara. Acestia trebuie sa fie sustinuti de profesori de limba engleza, iar profesorii care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs vor putea participa gratuit ca insotitori de grup intr-o tabara de vara internationala.

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Inscrieri pana pe 25 martie 2018

Perioada de desfasurare a concursului este 1 februarie – 19 mai, prima etapa, cea de inscriere, incheindu-se pe 25 martie, ora 18.00. Va puteti inscrie la concurs aici: https://www.mirunette.ro/concurs

Procesul de inscriere contine cateva intrebari ale caror raspunsuri se regasesc pe site-ul organizatorului.

A II-a etapa va avea loc intre 1 Aprilie si 22 Aprilie 2018, ora 18.00. Toti cei admisi in etapa a II-a vor trebui sa completeze online, pe site-ul organizatorului, un test si sa participe si la o proba de creativitate (participarea va fi, de asemenea, online). Testul si proba de creativitate vor fi publicate pe site cel tarziu in data de 31 Martie 2018. Corectarea si evaluarea se vor face de catre o comisie formata din reprezentanti ai Mirunette International Education si partenerii de concurs ai acestuia. In urma evaluarii vor promova in etapa a III-a primii 20 de participanti din fiecare grupa de varsta (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii castigători vor fi anuntati in data de 19 mai 2018 in cadrul Festivitatii de premiere organizata de Mirunette International Education.

Premiem inteligenta!

Toti cei 40 de finalisti ai concursului vor castiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleza Cambridge oferite de British Council, carti de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Busteni, Hotel Royal din Poiana Brasov si Castelul Cantacuzino din Busteni, vouchere pentru atelier si vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotica si coding de la Small Academy, bilete la Opera Comica si Happy Cinema, si multe alte surprize de la Juggler.ro, Idealboardgames.ro si Fidgetz.ro.

Mirunette International Education o renumita agentie de turism educational din Romania, este recomandata de cei peste 600 elevi ce se inscriu anual in programele de vara si academice.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatatească nivelul de limba straina, dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul cu tabere Mirunette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>