Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mobilierul pentru dormitor trebuie ales in primul rand in functie de capacitatea acestuia de depozitare. Cu toate acestea, uneori dimensiunile reduse ale dormitorului nu ne permite achizitionarea mobilierului pe care ni-l dorim. Ce facem in aceasta situatie? Apelam la diverse trucuri astfel incat sa ne bucuram de cat mai multe spatii de depozitare. Pentru a apela la aceste trucuri trebuie sa achizitionam o mobila la comanda deoarece acest tip de mobilier ne permite efectuarea anumitor trucuri prin care marim spatiul de depozitare al mobilierului pe care il amplasam intr-un dormitor.

Achizitionarea unui pat cu sertare este unul dintre cele mai importante trucuri pe care trebuie sa il aplicam in momentul in care achizitionam mobila dormitor la comanda astfel incat sa ne putem bucura de un spatiu de depozitare mai mult decat generos. Acest spatiu de depozitare poate fi utilizat pentru depozitarea lenjeriilor de pat, a pilotei precum si a altor articole pe care le utilizam pentru decorarea patului.

Spatiul de deasupra patului de cele mai multe ori este un spatiu pe care nu il utilizam in mod util motiv pentru care acesta trebuie utilizat pentru depozitarea lucrurilor pe care le avem in interiorul unui dormitor. Pentru ca acest spatiu sa poata deveni functional este nevoie de amplasarea unor polite.

Dotarea noptierei sau a biroului cu spatii de depozitare este un alt truc la care trebuie sa apelam in cazul in care ne dorim ca dormitorul sa fie cat mai bine organizat. Aceasta organizare nu doar ca ne ajuta sa gasim mult mai repede lucrurile de care avem nevoie ci ne ajuta sa cream impresia unui dormitor cu dimensiuni mai mari decat sunt in realitate.

In ceea ce priveste dulapurile, acestea trebuie concepute in asa fel incat sa nu aiba zone moarte. Ce inseamna aceste zone? Adica nu trebuie sa existe zone ce nu pot fi utilizate pentru depozitarea lucrurilor.

In concluzie, pentru a ne bucura de un dormitor cat mai placut si linistit este important ca acesta sa fie cat mai curat si cat mai bine organizat. In ceea ce priveste ordinea din dormitor, mobilierul joaca un rol extrem de important motiv pentru care acesta trebuie sa fie cat mai incapator, cateva trucuri in acest sens fiind prezentate in cadrul acestui articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>