Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spectacole monotone sau lansari de produse intrate in rutina devin plictisitoare, fara acel strop de magie care sa dinamizeze totul. Din cele mai vechi timpuri omul a fost atras de magie, a adorat fenomenele pe care nu le poate explica rational sau stiintific. Sa vada ceea ce nu crede: porumbei aparand si disparand, oameni taiati in doua reconstituiti printr-un gest sau prin cuvinte magice.
Cela mai bun magician din tara este Lorenzo-Cristian, iar colaborarea cu el aduce multe beneficii:
-un spectacol de neuitat
-cresterea vanzarilor, motivarea angajatilor si sporirea parteneriatelor
-reduceri considerabile
-seriozitatea celui mai titrat magician evenimente corporate
-cele mai reusite si captivante numere de magie.
Care sunt argumentele care sustin recomandarea ca Lorenzo-Cristian trebuie sa fie protagonistul evenimentelor corporate:
-cei 22 de ani de experienta pe scena internationala
-succesul de care s-a bucurat in multe metropole ale lumii
-prezenta sa in topul celor mai buni magicieni ai lumii
-reputatia si renumele angajatorilor sai: TVR, Pro TV, BMW, Ursus, Ciucas, LG, Toyota, Jidvei.
-este un inovator al magiei introducand pentru prima data spectacole de magie la nunti si in campanii publicitare
-respecta cu sfintenie termenii contractuali
-implicarea invitatilor in spectacol
-umorul bun al reprezentatiilor sale.
Evenimentele corporate pot fi extreme de plictisitoare fara scanteia care starneste curiozitatea si capteaza atentia. Evenimentele personalizate sunt la inaltime daca se apeleaza la resurse umane de prestigiu. Lorenzo-Cristian ocupa locuri fruntase in topurile magicienilor fiindca repata numerele de magie pana ii ies la perfectiune. Niciodata nu a ratat vreunul in spectacole, iar echipa de care este inconjurat este la fel de perfectionista.
In cadrul evenimentelor corporate el se prezinta cu recuzita si cu partenerii de spectacol, prin urmare spectacolul sau nu reprezinta cheltuieli sau sarcini in plus pentru organizatori.
Invitarea unui magician de rang international la evenimente reprezinta asul din maneca. Este o sansa ca un om de spectacol ca Lorenzo-Cristian sa-si practice meseria in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>