14724554_1209687749076904_1511164738927619859_n-1
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca esti nou in domeniu, s-ar putea sa te intereseze acest subiect. Daca abia ti-ai creat un site/blog si nu stii cu ce se mananca hosting-ul/domeniu propriu atunci cateva informatii despre cel mai bun reseller de domenii din Romania s-ar putea sa fie un inceput bun. Aceasta activitate de reseller gazduire presupune doua lucruri, si anume : revanzarea serviciilor de gazduire si revanzarea serviciilor de inregistrare domenii.

Ce alte servicii ne ofera Claus Web?

Clausweb.ro este partener acreditat ROTLD pentru Inregistrare Domenii .RO. Este una din cele mai vechi firme de hosting din Romania. Ofera servicii profesionale de Gazduire Web, Hosting Reseller, Cloud VPS, Servere Web. CLOUD Hosting Service Provider – siguranta si stabilitate. Pachetele avantajoase, precum Cloud Hosting sau WordPress Cloud Hosting sunt printre recomandarile mele numarul 1, daca doresti sa treci pe domeniu propriu.

Pentru ca site-ul, respective blogul tau sa functioneze cu domeniu propriu, ai nevoie de : un domeniu (pe care il poti achizitiona de la Claus web), o aplicatie (de exemplu WordPress) si de un server, ca sa poti sa iti gazduiesti fisierele blogului, in maxima siguranta. Probabil nu pot raspunde in doar cateva randuri la toate intrebarile care probabil va framanta in acest moment, dar incerc sa scot in evidenta esentialul serviciilor pe care le ofera Claus Web.

Daca omit vreo idee, puteti sa ii contactati direct pe ei, deoarece ofera consultanta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Cu siguranta ei vor avea raspunsuri complete pentru orice nelamurire.

De ce Claus Web?

Pentru ca eu am aflat de ei intamplator, datorita infinitului internet, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am descoperit pe site-ul lor m-a convins ca ofera servicii profesionale. Asta datorita personalului calificat si extrem de bine pregatit (pentru ca nici eu nu le aveam cu hosting-ul sau mai stiu eu ce). Ei m-au facut sa inteleg importanta acestui termen ‘domeniu propriu’, pentru ca pana sa aflu de existent lor, eu nici nu cunosteam diferenta dintre hosting gratuit si domeniu propri – nu cunosteam riscurile primului dar nici avantajele celui din urma.

Asa cum am specificat si in titlu, Claus Web este cel mai bun reseller de domenii din Romania. Asadar, se subintelege ca si pachetele de servicii oferite sunt avantajoase si variate, pentru a se plia pe cerintele clientilor sai. Libertatea de alegere mi se pare un lucru fantastic!

Nota: O simpla vizita pe site-ul lor iti ofera mai multe informatii utile, asadar nu mai ezitati, mai ales daca vreti sa treceti pe domeniu propriu. Pachetele de servicii au preturi avantajoase si sunt si variate, ca sa ai de unde alege. Daca deja detii un domeniu propriu, dar la o alta companie, nu este nicio problema – transferul de date de la vechea firma catre Claus Web se face gratuit, deci nu faceti gaura in buget. Chiar si eu am fost sceptic la inceput, pana la urma este uman sa avem o oarecare indoiala, dar Claus Web chiar merita increderea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>