logo-cris-smile
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In general, problemele stomatologice incep sa isi faca loc in viata noastra in perioada copilariei, cand schimbam dintii de lapte – apar cariile si dintii pot creste prost aliniati sau chiar usor intercalati – caz in care se impune purtarea unui aparat dentar pentru corectarea acestor mici probleme.

Partea buna este ca aceste aparate dentare au devenit din ce in ce mai populare in randul tinerilor – aparatul dentar nu doar corecteaza dintii, dar poate rezolva o intreaba serie de probleme de natura ortodontica.
O stomatologie buna, care ofera astfel de servicii, este Cris Smile.

Cris Smile, cabinet stomatologic Bucuresti, este destinatia ideala pentru oricine doreste sa aiba parte de tratamente stomatologice profesionale.

Ce servicii ofera clinica stomatologica Cris Smile?

Cris Smile, fiind o clinica moderna de profil, ofera servicii precum:
-Montare aparat dentar;
-Detartraj;
-Periaj profesional;
-Extractie/plombe;
-Fatete/bijuterii dentare;
-Punte dentara;
-Proteza etc.

Orice reusita a acestui cabinet are la baza ani indelungati de studiu in domeniu, urmati, bineinteles, de experienta si devotament. Succesul lor s-a bazat in intregime pe satisfactia pacientilor.
Pot spune ca purtatul unui aparat dentar nu este o experienta asa rea, cum poate parea la prima vedere. Pe langa faptul ca iti corecteaza anumite probleme dentare, este atat de discrec incat nici nu simti ca il porti. Dar ce este, de fapt, un aparat dentar?

Aparatul dentar – sau in termeni medicali, aparat ortodontic – este alcatuit din bracketi, ce se fixeaza pe suprafata vestibulara, iar prin acestia trece un arc metalic fix. Aparatul dentar numai medicul stomatolog este in masura sa il monteze/indeparteze/corecteze.

Aparatura si tehnologii avansate

Pe langa experienta personalului, clinica stomatologica Cris Smile Bucuresti vine in completare cu aparatura noua si tehnologie de ultima ora, pentru o diagnosticare exacta a problemelor pacientilor. Astfel se inlatura stereotipul cum ca vizitele stomatologice sunt dureroase, ci mai degraba sunt solutia ce contribuie la imbunatatirea sanatatii orale.

Sunt multe motive pentru care merita sa faci o vizita cabinetului Cris Smile (pe care le-am enumerate deja), dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant – puteti oricand sa verificati si singuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>