Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Startup-urile tech din București beneficiază săptămânal de sesiuni de mentorat gratuite participând la TechHub Bucharest Open Hours și au astfel ocazia de a discuta în cadrul unor întâlniri unu la unu cu experți consacrați din industrie. Seria de evenimente continuă și în 2016 și va fi deschisă vineri, 22 ianuarie, cu o ediție care îl aduce ca mentor pe Dan Berte, UX Manager, Bitdefender, omul din spatele Bitdefender BOX. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar startup-urile tech care vor să învețe mai multe despre UX se pot înscrie online la http://bit.ly/OHUXBerte.

43 de mentori cunoscuți în industria de tehnologie la nivel regional au discutat cu cei peste 200 de participanți la TechHub Bucharest Open Hours în 2015. Printre aceștia se numără Paul Smith (Co-Fondator & CEO, Ignite & Campus North), Jon Shieber (Senior Editor, TechCrunch US & Crunchbase), Dan Lupu (Partener, Early Bird Capital), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO, CyberGhost), Cosmin Ochișor (Business Development Manager, hub:raum), Alex Lăpușan (Founding Partner & CEO, Zitec), Mihai Dragnea (Senior Manager for B2B Global Retention & Loyalty, Bitdefender), Cristian Badea (Chief Information Officer, Avangate), Mihai Sfrijan (ex-Head of Local Studio, King România) sau Dan Bulucea (Country Manager, Google Romania).

TechHub Bucharest Open Hours continuă și în 2016: vineri, 22 ianuarie, membrii comunității profesioniștilor în tehnologie vor avea ocazia să îl întâlnească pe Dan Berte, UX Manager, Bitdefender, și să învețe astfel cum să îmbunătățească experiența utilizatorilor pentru produsele la care lucrează.

Dan Berte este un profesionist cu experiență în dezvoltarea de produse tech, atât în startup-uri, cât și în corporații. Alături de echipa sa din Bitdefender, Dan s-a ocupat de design-ul Bitdefender BOX, un dispozitiv de securitate revoluționar care protejează toate aparatele din casă conectate la Internet. Echipa condusă de Dan a fost responsabilă de experiența utilizatorilor, design-ul aplicației, design-ul industrial, modelarea 3D, prototiparea și realizarea surselor de alimentare, a accesoriilor și a ambalajului. Aceeași echipă este cea care a realizat design-ul produselor de securitate Bitdefender pentru PC, Mac și Android, care au primit numeroase premii internaționale și sunt utilizate de milioane de clienți din întreaga lume. Înainte de a se alătura Bitdefender, Dan a înființat prima rețea de WiFi hotspot gratuită din Europa.

Participarea la TechHub Bucharest Open Hours este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://bit.ly/OHUXBerte. Evenimentul se adresează startup-urilor tech și profesioniștilor care dezvoltă produse în domeniul tehnologiei și vor să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să primească feedback cu privire la strategia lor de UX. Aplicațiile sunt validate de echipa TechHub Bucharest, iar finaliștii primesc un mesaj de confirmare după completarea formularului de înscriere.

„TechHub Bucharest Open Hours oferă participanților o experiență unică de învățare, îi conectează cu specialiști consacrați în domenii relevante pentru ei și îi ajută să găsească soluții mai rapid la problemele pe care le confruntă. Ne bucurăm că am reușit să facilităm peste 200 de întâlniri pe parcursul anului trecut, întâlniri care s-au concretizat de multe ori în colaborări ulterioare și care i-au ajutat pe participanți să învețe din experiența mentorilor, să afle bune practici și să extragă sfaturi valoroase cu aplicabilitate directă în activitatea lor de zi cu zi. Vom continua seria evenimentelor și în 2016 pentru a oferi membrilor comunității cadrul în care pot discuta direct cu mentori și experți în domenii de interes pentru ei”, a declarat Daniel Dragomir, CEO şi Co-Fondator, TechHub Bucharest.

Despre How to Web

Despre TechHub Bucharest

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online. TechHub Bucharest beneficiază de susținerea partenerilor Bitdefender, Telekom Romania, King și CyberGhost.

Citeste mai mult: Startup-urile tech beneficiază de sesiuni de mentorat gratuite cu profesioniști consacrați din industrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>