8
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Anul acesta de Craciun, am ales un cadou special pentru o persoana speciala din viata mea.
Un cadou deosebit, dupa parerea mea, produs accesoriu pe care il recomand cu cea mai mare incredere este Iwatch charging station.
Acest produs este creat de cei de la compania Vetter, o companie ce impune respect prin produsele pe care ni le ofera datorita calitatii exceptionale dar si a materialelor de cele mai inalte standarde pe care le folosesc in crearea unor produse deosebite.
Iwatch charging station este un accesoriu suport pentru Apple watch, accesoriu ce pare sa se completeze perfect cu ceasul celor de la Apple.

Cum iubitul meu este un fan Apple si iubeste la nebunie produsele create de acesta companie, m-am gandit ca un astfel de produs, un suport in care se aseaza ceasul si se lasa la incarcat, ar fi un cadou potrivit, mai ales ca este un produs nou, inovator, iar iubitul meu iubeste sa testeze aceste produse nou aparute.
6
Iwatch charging station, este de culoare argintie, iar materialul din care este realizat, este aluminiul, un material de calitate menit sa dureze in timp.
Suportul are un design special pentu a putea sustin Apple Watch-ul in timp in care acesta se incarca si este prevazut cu un decupaj pentru cablul incarcatorului magnetic.
Zonele care intra in contact cu ceasul sunt acoperite cu un material cauciucat pentru a se evita riscul zgarierii.
Expertii Vetter au creat un suport special pentru Apple Watch, un suport foarte elegant asemeni brandului pentru care a fost creat.

Dupa parerea mea acest suport poate fi asezat pe birou, se poate asorta in orice incapere datorita culorii argintii, culoare ce nu se demodeaza niciodata si se potriveste in orice incapere.

Nu ocupa spatiu deoarece are niste dimesiuni mici si se poate aseza oriunde intr-o camera sau pe un birou.
Datorita formei deosebite pe care o are el poate fi considerat si un accesoriu unicat.
Iwatch charging station este recomandat pentru Apple watch ce au dimensiuni cuprinse intre 38 mm si 42 mm.
9
Suportul pentru incarcare poate fi achizitionat foarte usor deoarece pretul este foarte accesibil si cu siguranta o sa fie un cadou unicat si foarte apreciat.
Am ales acest produs pentru a il face cadou, in primul rand pentru pentru ca este un produs destinat pentru Apple Watch, este un lucru nou si original iar iubitului meu ii plac astfel de produse, iar in al doilea rand deoarece este un produs al companie Vetter si acest lucru inspira incredere.
Expertii Vetter sunt mereu in pas cu tehnologia si concep idei inovatare si produse care se potrivesc in special brandului Apple, produsele fiind create astfel incat sa se potriveasca perfecte gadget-urilor sa se adapteze nevoilor acestora dar sa ofere si satifactie consumatorilor.
Compania Vetter, este o companie ce si-a creat un brand datorita acestor produse deosebite, brand pe care il respecta prin produsele de cea mai buna calitate si la cele mai inalte standarde, iar ei sunt si vor fi intotdeauna cu un pas inaintea tehnologiei pentru a putea veni in intampinarea nevoilor clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>