Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Daca pana acum nu ai folosit uleiul de motor al celor de la Shell , cel mai probabil nu ai folosit un ulei cu adevarat de calitate. Este extrem de important sa ii dai o deosebita atentie uleiului pe care il folosesti pentru motorul tau, mai ales daca vrei ca masina pe care o conduci sa functioneze in cele mai bune conditii. Daca vrei sa cumperi ulei de motor de calitate, il poti cumpara din magazin Shell . Iti recomandam de aici un ulei de calitate superioara si anume uleiul Shell Helix Ultra creat cu ajutorul tehnologiei speciale PurePlus. Aceasta tehnologie ajuta la producerea unui ulei de baza sintetica, pur din gaze naturale. Puritatea acestui ulei este extrem de mare si anume 99,5%.

De ce este atat de important sa folosesti un ulei de calitate? Te-ai intrebat asta vreodata? La ce te gandesti cand alegi un ulei de motor? Iei in considerare aspectele care conteaza cu adevarat?

Uleiul pe care il alegi trebuie sa fie de calitate, deoarece doar asa el iti poate proteja motorul si ii poate da o viata lunga si fara griji. Cu cat ai mai mare grija de motorul masinii tale, cu atat te vei putea bucura pentru mai mult timp de ea.

Este important sa folosesti un ulei de calitate si pentru a avea parte de protectie impotriva reziduurilor. Probabil stii deja faptul ca pe motorul tau, de-a lungul timpului se pot depune tot felul de paticule care in timp pot forma reziduri. Astfel de reziduri nu sunt deloc benefice. Uleiul Shell Helix Ultra ofera o mare protectie impotriva reziduurilor prevenind astfel depunerile pe motor.

Daca tot vine sezonul rece, un ulei de calitate este de dorit si pentru faptul ca este deosebit de eficient chiar si la temperaturi extreme. De ce este acest aspect important? Deoarece in perioada rece motorul are nevoie de protectie impotriva frigului.  Acest lucru se intampla datorita faptului ca vascuozitatea este una de dorit pentru perioada rece din an. Asadar, stai fara grija chiar daca afara sunt -40 de grade Celsius.

Uleiul de motor Shel Xelix Ultra este un ulei de calitate, avand proprietati de dorit, ca cele amintite mai sus. Daca nu crezi ca e asa cum spunem, intreaba-i pe pilotii de BMW care concureaza la raliuri. De ce? Pentru ca si ei folosesc uleiul de motor Shell Xelix Ultra. Incearca-l si tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>