Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Saltea SOLO Anatomic Se apropie iarna și o dată cu venirea ei am decis că este momentul să mai fac unele mici modificări în casă, la început nu am știut ce anume vreau să schimb, știam că este ceva la care m-am gândit de mai mult timp, dar orice făceam nu îmi aminteam.
Noroc cu sosirea fratelui meu acasă, venise frât de oboseală de la muncă și-a făcut rapid un duș și s-a aruncat în pat, nu au trecut nici două minute că deja îl aud vorbind singur, mă duc în cameră și îl întreb ce s-a întâmplat?
Nu îmi răspunde, în schimb îmi arată arcul care ieșise din saltea și care bineînțeles că îl rănise, așa am aflat și eu ce voiam să schimb, era vorba de saltelele rămase moștenire de la bunica, într-adevăr și-au făcut treaba, dar a trecut deja vremea lor și deci schimbarea era absolut necesară.
Am început căutările pe internet și așa am reușit să ajung la site-ul Green Future, multele recomandări găsite, prețurile mici dar și beneficiile oferite au fost doar câteva dintre motivele care m-au făcut să mă opresc asupra acestui site.
A durat ceva până să reușesc să găsesc saltelele de care aveam nevoie, pe site m-au atras mai multe produse, dar de oprit m-am oprit asupra acelor Saltele din latex, pur și simplu am simțit că ele sunt alegerea potrivită, iar descrierea lor a venit doar în sprijinul deciziei.
Saltelele din latex sunt acele saltele care reușesc să fie ortopedice, anatomice și ergonomice simultan, în plus ele sunt realizate în mod ecologic, se bucură de o mai mare perioadă în care pot fi utilizate, deci se potrivesc la perfecție familiei mele.
Printre saltelele care mi-au mai atras atenția la cei de la Green Future se numără și saltele cu arcuri, să fiu sinceră la ele m-am uitat pentru prima oară, pentru că încă de mică am fost obișnuită să dorm pe saltele cu arcuriși parcă obișnuința mă îndemna tot spre această categorie. Totuși așa cum aflăm și de pe site aceste saltele se deosebesc foarte mult de cele pe care le cunoșteam eu prin simplul fapt că sunt realizate în așa fel în cât să asigure un somn cât mai odihnitor.
Saltelele sunt tratate împotriva bacteriilor, dar și a acarienilor lucru de care cred că ar trebui să ținem cont atunci când decidem să cumpărăm un produs nou. Noi deja ne-am decis să testăm ambele game de produse, eu pe de o parte nu vreau să mă despart atât de repede de arcuri, iar fratele meu vrea să scape de durerile de spate.
Vouă ce produse vă fac cu ochiul pe site?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>