Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Avand in vedere ca navighez foarte mult timp pe internet observ ca pe zi ce trece apar noi si noi blog-uri. Motivele care stau la baza crearii unui blog sunt multiple. Indiferent care sunt acest motive, un lucru este cert, acestea trebuie sa fie de buna calitate. In cazul in care un blog nu ofera calitate cititorilor acesta va disparea in scurt timp. Cand scriu calitate nu ma refer doar la continutul blog-ului ci si la modul in care acesta este construit, plus unde are hosting. Mai mult, cu tot cu domeniu. Iar pentru domeniu trebuie sa aveti in vedere domenii web Megahost.

Desigur ca si continutul este un aspect la fel de important ca si modul in care blog-ul este construit. Pentru a veni un pic in ajutorul celor care sunt la inceput de drum in blogging, in cele ce urmeaza voi prezenta care sunt cele mai importante pagini care trebuie sa se regaseasca pe un blog de calitate.

In cazul in care doresti sa te faci cunoscut in mediul online cu ajutorul blog-ului tau, este necesar ca acesta sa contina o pagina de contact. Pe respectiva pagina vei trece datele tale de contact, o scurta descriere a ta precum si o poza.

Dorinta de a impartasi cu alte persoane anumite informatii reprezinta unul din motivele pentru care o persoana alege sa isi construiasca un blog. Pentru a realiza cat mai usor acest lucru este important ca in momentul in care iti construiesti blog-ul, sa inserezi pe acesta si pagina de abonare. Astfel cei care sunt interesati sa citeasca articolele pe care tu le postezi, vor fi anuntati printr-un mail in momentul in care pe respectivul blog vor aparea noi articole.

Casuta de cautare reprezinta un alt instrument care nu trebuie sa lipseasca de pe un blog care se respecta. Prin intermediul acestui instrument vizitatorul va gasi in cel mai scurt timp articolul cautat.

Dupa cum probabil stii, degeaba postezi articole de calitate daca nu iti promovezi blog-ul. Pentru a face acest lucru este necesar sa inserezi la inceputul sau sfarsitul articolelor butonul de Like precum si butonul prin care cei care citesc respectivul articol il vor putea distribui pe cele mai importante retele de socializare.

Acestea sunt din punctul meu de vedere cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti construiesti un blog. Celor care isi doresc sa detina un blog sau site le recomand accesarea site-ului de mai sus.  Accesand acest site vei gasi cele mai bune oferte de web hosting si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>